bijuterii

Tarife                                                                                                                                                                                                                               

Posta romana "STANDARD" - plata ramburs: 7 RON, TVA inclus - pachetul va ajunge la Oficiul Postal in 3-5 zile lucratoare, de la data livrarii. Veti primi un mandat postal pe baza caruia veti ridica coletul de la Oficiul Postal. Veti achita contravaloarea coletului in momentul in care il primiti.

Posta romana - "PRIORIPOST" - plata ramburs: 14 RON, TVA inclus -Pachetul va ajunge la domiciliul dumneavoastra intre 1-3 zile din momentul livrarii. Veti achita contravaloarea coletului in momentul in care il primiti.

Platim integral transportul, asigurarea produselor si kilometri suplimentari, prin serviciul STANDARD, pentru comenzi mai mari de 150RON fara TVA. 

Livrarea Produselor
Livrarea  produselor se va face in 1-3 zile lucratoare dim momentul primirii comenzi.

Conditii Legale
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".

Garantia Produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Taxe Suplimetare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca Posta Roamna sau firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj sau eventual taxte pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

 

Bijuterii unicat de la goArt FASHION

ACCESATI goArt FASHION PENTRU -10% REDUCERE
-10%
Cos de cumparaturi
Cosul este GOL
Modele noi
Modele noi
Reduceri
reduceri